Terrasschermen model Scheveningen


Terrasscherm model Scheveningen is een windscherm dat in twee vakken is verdeeld. Voor de onderkant kunt u kiezen uit verschillende vlakvullingen.

Voor de onderkant kunt u kiezen uit vlakvullingen als gehard veiligheidsglas (helder of mat), aluminium gecoat of onderhoudsvrije Composie (kunststof/hout). De vlakvullingen in helder glas en aluminium kunnen worden voorzien van uw logo en/of tekst.

De terrasschermen zijn onderling te koppelen. Verder is het mogelijk om scharnierende delen te maken en het is ook mogelijk om deuren in deze uitvoeringen te leveren. U kunt kiezen uit 3 standaard kleuren; Wit Ral-9010, Zwart Ral-9005 of Antraciet Ral-9008. Overige Ral-kleuren en verlichting zijn tegen meerprijs ook leverbaar.

Terrasschermen van Stegeman Luxe Outdoor zijn te leveren met standaard steunen, maar ook met bijv. inbouwsteunen, muursteunen, e.d. Er zijn 3 standaard breedtes: 69,2cm, 133,2cm en 197,2cm. Standaard hoogtes zijn 150cm en 173cm. Maatwerk is mogelijk zowel in de lengte als in de hoogte.

Deze terrasschermen zijn te gebruiken op uw terras, op uw balkon en onder uw veranda. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.Terrasschermen windscherm Scheveningen