Boomstamtafel-Boomtafel

Boomstamtafel

Boomstamtafel of ook wel boomtafel genoemd; Een boomstamtafel is een tafel die gemaakt is van een in de lengte doorgezaagde hardhouten boomstam. Deze boomstamtafel bestaat dan ook uit één stuk hout van soms wel 10cm dik. De geweldige structuur van deze boomstamtafel geeft een ontzettende natuurlijke uitstraling aan deze boomtafel.

Boomstamtafel leverbaar in vele maten

De hardhouten boomstamtafel is leverbaar in vele maten. De breedte van de boomstamtafel is ongeveer 85 tot 110cm. Dit verschilt per boomstamtafel. Doordat er gebruik gemaakt wordt van dikke hardhouten materialen zal een boomstamtafel normaal gesproken tientallen jaren mee kunnen.

Een boomstamtafel is een natuurproduct en daardoor is elke tafel uniek. De afbeeldingen bij de producten zijn dan ook voorbeelden en bij een eventuele bestelling moet u er rekening mee houden dat de tafel kan afwijken van de afbeelding. Wilt u toch wat meer zekerheid, dan is het mogelijk om een aantal foto's toegemaild te krijgen met tafels die op dat moment aanwezig zijn bij onze leverancier.

Boomstamtafel-Boomtafel bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello