Nieuws

Hier vindt u nieuws en andere extra informatie omtrent Stegeman Luxe Outdoor. Dit kan gaan over de tuinmeubelen of andere buitenleven onderdelen, maar ook over het bedrijf, nieuwe ontwikkelingen, evenementen en andere interessante dingen om te noemen.

2016 01 27 Tuinmeubelen Online bij Stegeman Luxe Outdoor

Stegeman Luxe Outdoor biedt u een breed aanbod tuinmeubelen en andere buitenleven artikelen. Genieten van uw tuin op hoogwaardige kwaliteit tuinmeubelen is mogelijk wanneer u het assortiment van Stegeman Luxe Outdoor bekijkt. Profiteer nog tot eind deze maand van onze tuinmeubelen aanbieding; we geven kortingen tot maar liefst 70%! op onze showroommodellen

2015 12 04 Stegeman Luxe Outdoor op Kerstfair Haneveld Laren

Aanstaande zondag 6 december vindt de jaarlijkse Kerstfair bij Tuincentrum, Hoveniersbedrijf en Bloemisterij Haneveld in Laren plaats. Tijdens deze jaarlijks terugkerende kerstfair komt u helemaal in de kerststemming! Bij de diverse standhouders kunnen nieuwe trends op het gebied van onder andere tuinen, terrasmeubilair, en decoraties bekeken worden.

Naast de diverse standhouders kunnen kerststukken gemaakt worden, zijn er houtbewerkingsdemonstraties, is er livemuziek en wordt natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken op de Kerstfair; zo kunnen ze zich laten schminken, uitleven op het springkussen of meedoen aan de knutselactiviteit.

Demonstratie Energiezuinige Led Verlichting
Stegeman Luxe Outdoor is tijdens de Kerstfair van Haneveld één van de standhouders. Wij demonstreren onder andere onze nieuwe Energiezuinige Led Verlichting. Deze Led Verlichting is draadloos, waterdicht, schokbestendig, oplaadbaar, dimbaar en heeft duizenden kleurmogelijkheden!

Kunststof tuinmeubelen van Nardi
Tevens zullen we enkele kunststof tuinmeubelen van topkwaliteit presenteren, van het merk Nardi. Naast tuinmeubelen van Nardi kunt u ook bij ons terecht voor het uitgebreide assortiment tuinstoelen, terrasstoelen, loungesets en steigerhouten meubelen. Nieuwsgierig naar onze producten? Wie niet kan wachten en alvast wilt kijken wat voor mooie tuinmeubelen wij kunnen leveren, kunt u onderstaande pagina's op onze website bekijken.
Tuinmeubelen
Tuinstoelen
Loungeset
Terrasstoelen
Steigerhouten meubelen


Voor meer informatie over de Kerstfair kunt u kijken op de website van de Kerstfair

2014 03 08 Stegeman Luxe Outdoor opent nieuwe showroom Harfsen

Vrijdag 14 t/m Zondag 16 maart 2014 Opent Stegeman Luxe Outdoor samen met Lazize Verandabouw officieel de nieuwe showroom in Harfsen. Beide bedrijven hebben besloten om in de toekomst samen in dezelfde showroom hun producten aan de klant te gaan presenteren. Op deze manier krijgt een ieder een nog mooier plaatje voorgeschoteld hoe de producten in soortgelijke situaties komen te staan. Op ongeveer 1500 m2 laten we samen zien wat er op het gebied van het buitenleven allemaal te koop is. Het gebouw is ook niet voor niets omgedoopt tot "Buitenlevencentrum"

2012 06 14 Stegeman Luxe Outdoor op Lifestyle Event Toyota Morrenhof Deventer

Donderdag 14 juni 2012 staat Stegeman Luxe Outdoor met een stand op het bovenstaande evenement. Heeft u interesse om hierbij aanwezig te zijn? Stegeman Luxe Outdoor stelt gratis toegangskaarten beschikbaar. Stuur even een berichtje naar stegeman@luxeoutdoor.nl of kom even langs tijdens de openingstijden aan de Deventerweg 56 B te Laren Gld..

2012 06 01 Stegeman Luxe Outdoor krijgt 5 sterren waardering

Vrijdag 1 juni 2012 is Stegeman Luxe Outdoor beoordeelt door de website Wonenwonen.nl . Zij schreven o.a.:

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.

Stegeman Luxe Outdoor mag vanaf nu het 5 sterrenspecialist keurmerk dragen.

2012 03 01 Stegeman Luxe Outdoor breidt uit naar 1000 m2

Vanaf dit nieuwe seizoen heeft Stegeman Luxe Outdoor het bedrijf uitgebreid naar een opervlakte van 1000 m2. We kunnen u nog meer, maar vooral ook nog beter het verschil in kwaliteit laten zien. De collectie is verder uitgebreid met Terrasmeubilair, Hangmatten, Relax-schommels, maar ook met merken als Applebee, Summergarden, Patton en Garden Grill. Ook zijn we de eerste dealer geworden van Exotische Veranda's

2011 09 29 Stegeman Luxe Outdoor nu ook te volgen via Twitter

Vanaf vandaag zullen de ontwikkelingen van Stegeman Luxe Outdoor ook via twitter te volgen zijn. Klik links in de menubalk op "Volg ons op Twitter" om ons te volgen.

2011 09 06 Bezoek Spogabeurs Keulen

Vandaag een bezoek gebracht aan de Spoga beurs in Keulen. Hier worden de nieuwe collecties voor 2012 weer gepresenteerd. Leuke ontwikkelingen!!!

2011 08 20/21 U bent natuurlijk van harte welkom op de Bloei & Groei fair bij Kasteel Warmelo te Diepenheim op 20 en 21 Augustus 2011

Ook wij staan dit jaar op deze sfeervolle fair. Wij laten u hier meerder steigerhouten meubelen zien, maar ook ligbedden, buitenkeukens, IJzeren tuindecoraties (Ironart) en ook nog een hele mooie loungeset voor echt een 'Faire' prijs. Kom ook genieten op deze fair. De weersvoorspellingen zijn prima en dus kan het een mooie en gezellige happening worden.

2011 04 23/24/25 Paasshow bij Stegeman Luxe Outdoor

Op deze 3-daagse paasshow zullen wij u met meerdere personen proberen te helpen bij het maken van uw keuzes.

2011 04 18 Website aanpassing deel 2

Vandaag is er weer een stap gezet in het aanpassen van de website. Aangezien de collectie op vele fronten is uitgebreid zal het nog wel enkele weken duren voordat alles in de site verwerkt is. We doen ons best om dit zo snel mogelijk te realiseren.

2011 04 12/13 Ladies Event bij Boode in Bathmen

Ook Vandaag was het een mooie dag. Nadat het donker was geworden kwamen onze sfeerhaarden het best tot hun recht en het duurde dan ook niet lang of de aandacht werd weer veel groter.

2011 04 10 Lentefair Bathmen

Deze dag was een prachtige lentedag. Zon, zo goed als geen wind en een grote belangstelling maakten deze dag tot een zeer geslaagd evenement. Dit in tegenstelling tot vorig jaar. Toen was het smerig koud.

2011 03 17 Website aanpassing deel 1

Vandaag is er de eerste stap gezet in het aanpassen van de website. Aangezien de collectie op vele fronten is uitgebreid zal het nog wel enkele weken duren voordat alles in de site verwerkt is. We doen ons best om dit zo snel mogelijk te realiseren.

2011 03 02 Opening nieuwe Showroom

Afgelopen weekend 25,26 en 27 febr. vond de opening plaats van onze nieuwe showroom aan de Deventerweg 56 B te Laren Gld. Dit hebben we gevierd met een 3 daagse openingshow. De belangstelling was boven verwachting en de reacties waren veel belovend voor de toekomst. We hopen op deze manier dan ook een wezenlijk deel te kunnen bijdragen in het sfeervol aankleden van uw tuin, terras, veranda, overkapping, tuinhuis, balkon en serre.

2010 07 03

Stegeman Luxe Outdoor zal van 25 t/m 29 augustus gesloten zijn ivm een grote stand op de Castle Fair 2010 te Vorden. U bent natuurlijk van harte welkom op de Castle Fair. Deze is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vorig jaar kwamen hier ongeveer 25.000 mensen op af. Zie: http://castlefair.estateevents.nl/

2010 07 03

Start Nieuwspagina Stegeman Luxe Outdoor

2010 06 24

Lancering vernieuwde Website "LUXEOUTDOOR.NL"

2010 04 03

Openingsshow Stegeman Luxe Outdoor
Tuinmeubelnieuws, tuintrends, tuinideeën bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Colmschate Gem. Deventer. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello