Steigerhouten Buitenkeuken

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Steigerhouten Buitenkeuken op maat

Steigerhouten buitenkeuken van Stegeman Luxe Outdoor wordt voor u op maat gemaakt. U bepaalt zelf de maatvoering van deze steigerhouten buitenkeuken en de onderdelen die in deze steigerhouten buitenkeuken verwerkt moeten worden.
Een buitenkeuken van steigerhout geeft uw terras een natuurlijke landelijke uitstraling en u haalt hierbij weer een stukje sfeer en gemak van binnen naar buiten.

U bepaald zelf de uitvoering van uw buitenkeuken van steigerhout


Deze Steigerhouten Buitenkeuken kunnen wij voorzien van o.a. een spoelbak, een kraan, een barbecue, een oven, een frituurbak, een koelkast, een biertap, een wijnrek en noem zo nog maar enkele voorbeelden op. Onze buitenkeukens worden zo goed als compleet aangeleverd. De apparatuur van de steigerhouten buitenkeuken wordt normaal gesproken los geleverd. Ook is er de mogelijkheid om deze buitenkeuken van andere houtsoorten te laten maken. Bijvoorbeeld; eiken, grenen, douglas, enz.Kies de buitenkeuken die bij u past


Een steigerhouten buitenkeuken kunnen wij voor u maken zoals u dat wenst. Kijk gerust naar de vele steigerhouten buitenkeukens die wij al gemaakt hebben. Wilt u nog meer voorbeelden van een steigerhouten buitenkeuken, stuur ons dan een mail en geef aan wat u interessant vindt voor de voor u eventueel te maken steigerhouten buitenkeuken. Wij kijken dan of wij hier al een globaal voorbeeld van zo een steigerhouten buitenkeuken hebben liggen. Desnoods werken wij uw wensen bij deze steigerhouten buitenkeuken uit op een schets.