(Luxe) Hangmatten en schommels
(Luxe) Hangmatten en (Familie) Schommels

Schommel / Hangmat

Hier kunt u kiezen uit onze collectie Hangmatten en Schommels.

Hangmatten hebben wij in verschillende soorten en maten. Wij hebben hangmatten zonder stok, maar ook hangmatten met stok. Deze hangmatten met stok zijn nog weer een stukje stabieler. Ook hebben wij hangmatten die vast in een aluminium frame zitten. Natuurlijk verkopen wij ook losse standaards waarin u uw hangmatten kunt ophangen.

Naast de diverse hangmatten hebben wij ook hangmatstoelen. Ook hier hebben wij hangmatstoelen zonder stok en hangmatstoelen met stok. Naast de hangmatstoelen hebben wij hangstoelen die in een aluminium frame hangen. De zgn. hanging chairs.

Onze schommels zijn geen standaard schommels, maar luxe schommels die je niet overal kunt kopen. De doelstelling van deze schommels is dan ook relaxen. Hierbij moet je o.a. denken aan luxe relaxschommels waarin je als het ware in een luie stoel aan het heen en weer schommelen bent, maar ook grote luxe familieschommels waarbij je met meerdere personen tegelijk kunt schommelen en/of relaxen. Voor de kinderen zijn er ook luxe multischommels.

 
 

Luxe Hangmatten en Schommels Bij Stegeman Luxe Outdoor  - U vindt ons in Colmschate Gem. Deventer. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello