Buitenkeuken Zutphen Stegeman Luxe Outdoor

Buitenkeuken Zutphen

Wanneer de zon begint te schijnen en de temperaturen aangenaam worden, is buiten het nieuwe binnen. De tuin is ons tweede thuis waar we werken, ontspannen, vrienden ontvangen, van de rust genieten én koken. Bent u opzoek naar een buitenkeuken? In ons assortiment hebben wij buitenkeukens van o.a. Boretti en Outdoorchef. Wilt u het nog exclusiever dan vertellen wij u graag meer over onze maatwerk buitenkeukens.

  • Buitenkeuken Zutphen Boretti, Outdoorchef, Grand Hall, Patton, enz..
  • Steigerhouten buitenkeuken Zutphen
  • Op maat gemaakte buitenkeuken Zutphen
  • RVS buitenkeuken Zutphen

Een buitenkeuken van (steiger)hout of RVS?

Via deze website kunt u vast een kijkje nemen in ons aanbod buitenkeukens. Nog beter is het om onze showroom in Harfsen, op slechts een paar minuten autorijden van Zutphen te bezoeken. U vindt er de nieuwste modellen RVS en houten buitenkeukens en desgewenst geeft een van onze adviseurs uitleg over gebruik en apparatuur.

Onze specialiteit: de op maat gemaakte buitenkeuken.

Naast buitenkeukens van de grote merken kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk buitenkeukens. Het ontwerp kunt u helemaal zelf bepalen. Bent u er nog niet helemaal uit wat uw wensen zijn, dan geven onze adviseurs u graag suggesties op basis van uw wensen. Of het nu van RVS, steigerhout of eiken moet worden, er is veel mogelijk. Zoals een buitenkeuken met een Barbecue (bbq) , grill, infraroodbrander, warmhoudbrander, afzetvlak en als u wilt een koelkast. We zeiden het al: alles wat we graag binnenshuis in onze keuken willen, is ook mogelijk in de buitenkeuken. Schroom niet uw wensen omtrent uw ideale buitenkeuken met ons te delen. We zijn een prettige gesprekspartner en de offerte die u van ons ontvangt is altijd vrijblijvend.

Buitenkeuken Zutphen Buitenkeuken Zutphen Buitenkeuken Zutphen