Nu sterk afgeprijsd

loungeset orion aluminium teak 4seasons

4Seasons
Uitverkocht
  • Beschrijving
  • Meer

Loungeset Orion is een Aluminium loungeset in de kleur antraciet met armleggers van teak en antraciete All Weather kussens. 5 Jaar Garantie. Merk: 4Seasons

Orion valt op door zijn bijzondere mix van warm teak en donker frame en kussens. De set is modulair en dus te koppelen in verschillende opstellingen. De armleuning en de rugdelen lopen in één lijn om de set heen waardoor er een strakke lijn ontstaat. Orion heeft een hoogwaardig zitcomfort en een moderne en verfijnde look and feel.

MATERIAAL
Het frame van de Orion is uitgevoerd in mat antraciet en het teak is vervaardigd volgens de gelamineerd parket techniek. De Olefin kussens zijn uitgevoerd in donker antraciet en voor extra comfort is er gebruik gemaakt van Textileen bespanning onder de zitkussens. Zoek je bijzonder en trendy design met strakke vormen? Dan kies je voor Orion!
Deze set bestaat uit: 1x 3-zits, 1x 2-zits-rechts, 1x extra hoekkussen en 1x hocker
5 JAAR GARANTIE
Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

ALL WEATHER CUSHIONS
Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.