Nu sterk afgeprijsd

Loungeset fidji teak aluminium 4Seasons

4Seasons
Uitverkocht
  • Beschrijving
  • Meer

Loungeset Fidji is een luxe aluminium 4-delige platformset met plateaus van teak en antraciete all weather kussens. 5 Jaar Garantie. Merk: 4Seasons

Wauw, wat een plaatje! De Fidji platformset heeft het allemaal: innovatief en trendy design, kwaliteit én hoogwaardig zitcomfort. De set is uitgerust met rechter- en linker 2-zits bank, een hoektafel en een koffietafel. Door de bijzondere rugleuningen mag de achterkant van de Fidji ook gezien worden! Kortom, een heerlijke platformset waarop het heerlijk loungen is in eigen tuin!
MATERIAAL
Het frame van de Fidji bestaat uit aluminium in de kleur smoked grey, gecombineerd met warm teak met instant grey finish. De comfortabele Olefin kussens sluiten aan in de kleur antraciet en zijn op een vernieuwende manier gestikt. De set is extra comfortabel door het gebruik van Textileen bespanning onder de zitkussens. Fidji mag gezien worden en is prachtig van alle kanten!
De set bestaat uit: 2-zits-links, 2-zits-rechts, een hoektafel en een tafel van 85x85cm
5 JAAR GARANTIE
Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

ALL WEATHER CUSHIONS
Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.