4Seasons

loungeset almeria wit sunbrella 4seasons

loungeset almeria wit sunbrella 4seasons
Nu sterk afgeprijsd
  • Beschrijving
  • Meer details

Loungeset Almeria is een loungeset met een All weather Sunbrella bekleding in de kleur Frost Grey. 5 Jaar Garantie. Merk: 4Seasons

De Almeria lounge is met zijn glooiende vormen en strakke frame een bijzondere verschijning. Deze modulaire set is helemaal vormgegeven volgens de laatste trends en door zijn kleuren krijgt hij een Scandinavisch tintje. De Sunbrella zit- en rugkussens zijn los en de konische pootjes zijn helemaal van nu. De modules zijn op vele manieren te koppelen, voor de meest uiteenlopende opstellingen. Almeria combineert comfort met kwaliteit en is een lust voor het oog!
MATERIAAL
Almeria heeft een aluminium frame met konische pootjes en is zeer geschikt voor buiten. De Sunbrella stof is de Rolls Royce onder de stoffen. Vlekken trekken er niet in! Voor extra zitcomfort is er gekozen voor Textileen bespanning onder de zitkussens. Een absolute eye catcher!
Deze set bestaat uit: 1x 2-zits-links, 1x 2-zits-rechts, 1x hoekstuk en 1x hocker
5 JAAR GARANTIE
Alle 4 Seasons Outdoor producten hebben een garantie van 5 jaar, met uitzondering van beschermende covers en onderhoudsproducten.

SUNBRELLA FABRIC
Hularo behoort tot de absolute top van de synthetische wicker. Het is zeer gemakkelijk te reinigen, duurzaam en bestand tegen UV stralen, zout water, lotions, chloor en alcohol..


ALL WEATHER CUSHIONS
Water loopt dwars door het speciale schuim, terwijl een ander materiaal, Dacron, ervoor zorgt dat de kussens hun oorspronkelijke vorm behouden.