Luxe Outdoor-L10

Steigerhouten Stoel Tafel Barendrecht

  • Beschrijving
  • Meer details
  • Specificaties

Steigerhouten-Stoel-Tafel-Barendrecht

Deze super gave multifunctionele steigerhouten stoel is ideaal voor een kinderdagverblijf of voor huishoudelijk gebruik met kleine kinderen. In een handomdraai verander je deze steigerhouten stoel in een prachtig steigerhouten tafeltje. De afmetingen zijn net even kleiner als een normale stoel, dus ideaal geschikt voor kinderen. Prima te gebruiken op school, slaapkamer, woonkamer of keuken. Wij van steigerhouttrend maken onze steigerhouten meubelen van gebruikte steigerplanken, dit geeft het meubel een eigen karakter en zijn robuuste uiterlijk. Wij schuren onze meubels altijd machinaal en dus splintervrij, zodat je kind er veel plezier aan kan beleven.

Waarmee kan ik beste mijn steigerhouten meubel mee behandelen
Wij adviseren dit steigerhouten meubeltje te behandelen met een nano coating, omdat het door kinderen intensief gebruikt wordt. Dit is een coating die het hout niet veranderd van kleur, maar er wel voor zorgt dat het niet vies wordt door morsen van drinken of vieze vingertjes. Ook kan je er voor kiezen het meubel een washing te geven je kan dan denken aan white wash, grey wash of een black wash. Hiermee blijven de houtnerven wel goed zichtbaar dus het mooie karakter waar het steigerhout zo bekend om staat blijft op deze manier wel intact.

Extra Informatie


De afmetingen van deze steigerhouten stoel-tafel zijn 50x50x50cm (lxbxh)

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Nano-Coating (blank, water- en vuilafstotend), Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze
Levertijd steigerhouten meubelen: 2 รก 3 weken (ook bij grote aantallen)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.