Steigerhouten TV-meubel Hoogeveen

Luxe Outdoor-L10
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Hoogeveen is een mooi meubel waarin bijv. manden kunnen worden gezet

Steigerhouten TV meubel Hoogeveen is een prachtige model uit ons steigerhouten tv meubel assortiment, die zich reeds bewezen heeft. Een steigerhouten TV meubel is een prachtige aanvulling in ieder interieur. Een TV meubel van steigerhout is onverwoestbaar en robuust tegelijk. De planken worden gedroogd en machinaal geschuurd. Onze steigerhouten TV meubels zijn zowel in modern interieur als een old school interieur een aangename aanvulling voor iedereen. Wie wil er nou niet zo’n schitterend steigerhouten exemplaar in zijn woonkamer.

Het is ook super gaaf om fruit kistjes in de open gedeelte van het TV meubel te plaatsen. Deze steigerhouten TV meubel is ook te gebruiken om mooie manden in te zetten. Wij leveren onze steigerhouten TV meubels zonder achterwand, dit is voor de meeste erg makkelijk ivm de kabels. Het is uiteraard wel mogelijk een achterwand erbij te bestellen. Als je extra bescherming wilt kun je kiezen voor een transparante lak of beits. Wil je een extra witte of grijzige kleur meegeven dan kun je kiezen voor grey wash of white wash.

* Voor goede bescherming af te werken met nano-coating, white / greywash of transparante lak
* Naar wens aan te passen
* Aan 1 zijde deurtjes, andere kant open vak
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze
Levertijd steigerhouten meubelen: 2 á 3 weken (ook bij grote aantallen)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.