Vroegkoopkorting

Steigerhouten bureau buro Lunteren

Luxe Outdoor-L10
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bureau Lunteren is een groot steigerhouten bureau met een extra vak voor uw computer.

Steigerhouten bureau Lunteren is een steigerhouten bureau met heel veel opbergruimte. Er zitten maar liefst 8 lades in dit steigerhouten bureau. 4 Lades aan de voorkant en 4 lades aan de zijkant van het steigerhouten bureau. Deze laatste 4 lades kunnen ook aan de voorkant gemaakt worden. Standaard wordt dit steigerhouten bureau met houten handgrepen geleverd. U kunt echter ook kiezen voor andere handgrepen van o.a. rvs, zwart metaal of iets anders. Maatwerk is ook bij dit steigerhouten bureau mogelijk. U geeft uw gewenste aanpassingen aan ons door en wij zullen uw steigerhouten bureau naar uw wensen maken. Gecombineerd met een steigerhouten kast ziet uw interieur er ineens veel landelijker uit.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze
Levertijd steigerhouten meubelen: 2 รก 3 weken (ook bij grote aantallen)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.