!
!
Steigerhouten Loungeset
Steigerhouten Loungeset

Steigerhouten Loungeset

Steigerhouten Loungeset op maat

Een steigerhouten loungeset is een van de meest gevraagde steigerhouten meubelen uit onze collectie. U kunt bij ons een steigerhouten loungeset laten maken die precies bij uw situatie op uw terras past. U bepaald zelf het type, de breedte, de diepte, de zitdiepte, de hoogte en de zithoogte van uw steigerhouten meubel. Wij maken voor u dus een loungeset van steigerhout op maat.

Steigerhouten Loungeset met behandeling naar keuze

Wilt u uw steigerhouten loungeset graag extra beschermen en/of een andere uitstraling geven; Wij bieden u ook hier meerdere mogelijkheden om uw steigerhouten loungeset af te werken naar uw wensen. Met een behandeling met een blanke olie zal uw loungeset een waterafstotende laag krijgen, maar blijft uw loungeset wel dezelfde uitstraling behouden. Met een behandeling met olieën als whitewash, greywash en blackwash creëert u hetzelfde effect, maar nu met een kleurtint er in verwerkt. Ook is het mogelijk om uw steigerhouten loungeset te laten spuiten in de door uw gewenste RAL-kleur.

steigerhouten-loungeset-leeuwarden
!

Steigerhouten loungeset Leeuwarden

Steigerhouten loungeset Leeuwarden
steigerhouten-loungeset-maastricht
!

Steigerhouten loungeset Maastricht

Steigerhouten loungeset Maastricht
steigerhouten-loungeset-middelburg
!

Steigerhouten loungeset Middelburg

Steigerhouten loungeset Middelburg
steigerhouten-loungeset-soest
!

Steigerhouten loungeset Soest

Steigerhouten loungeset Soest U-bank met wieltjes
steigerhouten loungeset loungebank svendborg-01
!

Steigerhouten loungeset Svendborg

Steigerhouten lounge diningbank Svendborg is een moderne steigerhouten lounge diningbank (hoekbank) met een verhoogde zit en een verhoogde rugleuning.