!
!
borek fibre atlanta lounge hampton rodi parasol_preview

Fiber Dining & Lounge Borek

Het Borek Fiber meubilair is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische vezel. De vezel is bestand tegen temperatuur schommelingen van -40 en +80 graden Celcius. De vezel is in de massa gekleurd, uv-bestendig en verkleurt niet onder invloed van licht en zon. Water van zwembaden en zeewater hebben geen invloed op het Fiber. Het Borek Fiber wordt met de hand gevlochten op een in de kleur van het Fiber gepoedercoat hoogwaardig aluminium frame en is 100% recyclebaar.

 

borek fibre geneva lounge drexel tablle rodi parasol_preview
!

Loungeset Geneva

Loungeset Geneva is een vlechtwerk loungeset. De Geneva is een comfortabele serie, gevlochten in een mooie fijne draad, waarin vele mogelijkheden zijn van loungen tot low dining tot high dining.
borek fibre provence lounge _preview
!

Loungeset Provence

Loungeset Provence is een vlechtwerk loungeset. De Provence serie kenmerkt zich door het simpele en robuuste design en leent zich daardoor voor vrijwel elk terras. Stel uw eigen Provence set helemaal zelf samen door te combineren met de verschillende elementen.
borek fibre atlanta lounge miami beach brio_preview
!

Loungeset Atlanta

Loungeset Atlanta is een vlechtwerk loungeset. Loungeset Atlanta combineert het robuuste met het sierlijke door de mooi afgeronde leuningen en bovenrand. Ideaal voor het lekker achterover genieten in uw tuin.
borek fibre plaza sofa haute terrasse_preview
!

Haute Terrasse by Frans Molenaar

De Haute Terrasse ontworpen door Frans Molenaar is de ideale combinatie tussen het comfortabel zitten en het stijlvol inrichten van uw terras.