borek sun loom bergamo lounge cantello_preview

Sun Loom & Geweven Batyline

Borek Sun Loom is gemaakt van een polyester kern, welke is voorzien van een poly vinylcoating. Deze coating is weer- en uv-bestendig. De Sun Loom draad heeft een zeer vriendelijke en natuurlijke 'touch'. Sun Loom neemt geen vocht op , is slijtvast en verkleurt nauwelijks onder invloed van licht en zon.

Batyline® is een polyestervezel die wordt voorzien van een PVC-coating en vervolgens geweven. Door de vezels onderling samen te smelten ontstaat er een enorm vormvast , rekbestendig en scheurvast weefsel. Bovenop de uitzonderlijke mechanische sterkte beschikt het over een hoge chemische resistentie. De kunststof coating staat garant voor een uitzonderlijk weer- en uv-bestendigheid. Het feit dat geen vocht wordt opgenomen resulteert in een snelle droging en geringe vlekgevoeligheid. Batyline is 100% recyclebaar en eenvoudig te reinigen.

 
 
 
Sun Loom & Geweven Batyline bij Stegeman Luxe Outdoor - U vindt ons in Harfsen Gelderland. Dit is in de buurt van o.a. Lochem, Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Doetinchem, Arnhem, Hengelo, Almelo, Enschede, Haaksbergen, Rijssen, Raalte, Goor, Markelo, Holten, Twello