!
!
borek rope detail_preview

Rope Dining & Lounge Borek

De Ardenza Rope is vervaardigd uit een thermoplastische synthetische draad. Zowel de kern van de draad als de draad zelf zijn door en door gekleurd. De draad is waterafstotend, uv-bestendig en schimmelwerend. De Borek Ardenza Rope is bestand tegen temperatuur schommelingen van -40 en +80 graden Celcius.

Campania Rope acryl is een exclusief voor Borek ontwikkelde Rope. De Acryl Rope is zowel aan de buitenkant als in de kern door en door gekleurd, hierdoor is de rope uv-bestendig en kleurvast. Borek Campania Rope is voorzien van een unieke ecologische verantwoordelijke coating. Borek Campania Rope is waterafstotend en schimmelwerend.

borek 2013 rope portofino lounge crochette cushion and pouffe miami beach coffee table-2_preview
!

Portofino

Deze Portofino biedt diverse mogelijkheden om de ideale loungebank samen te stellen voor uw terras. Gecombineerd met een Miami Beach teakhouten tafel krijgt de set een mooie natuurlijke uitstraling.
borek 2013 rope lincoln lounge crochette cushion and pouffe venice coffee table and side table-1_preview
!

Lincoln

De Lincoln is de ideale mogelijkheid om uw ultieme loungeset samen te stellen. De innovatieve combinatie van het aluminium frame en het Ardenza rope geeft de loungeset een mooie natuurlijke uitstraling.