Bedrijven Links

Hier vindt u een overzicht van bedrijven waarmee Stegeman Luxe Outdoor zeer goede contacten heeft.

BNI-Aquila Deventer

Via deze link komt u bij de homepage van de BNI Nederland Chapter "Aquila". Dit is een Netwerkorganisatie in en rond Deventer die bestaat uit ondernemers die speciaal geselecteerd zijn en ook kwaliteit uitstralen. Stegeman Luxe Outdoor is lid van deze netwerkorganisatie.
Tegelbedrijf Dassen

Tegelbedrijf Dassen

Tegelbedrijf Dassen is een zeer ervaren tegelzetbedrijf wat eigenlijk alleen maar vakwerk aflevert. Of het nu gaat om uw badkamer, keuken of wc, tegelbedrijf Dassen weet er wel raad mee. Nieuwbouw of renovatie het maakt tegelbedrijf Dassen niet uit. Ook het compleet verzorgen van de werkzaamheden als elektra en stucadoorswerk neemt tegelbedrijf Dassen als gewenst voor u mee.

Hofhovenier Tjipko Visser

Voor ontwerp, aanleg en/of advies voor tuinen en voor advies en verzorging van bomen. Hofhovenier Tjipko Visser uit Bathmen is hiervoor uw vakman en is dan ook "Niet gelijk aan de Massa".
Logo Garden Impressions

Garden Impressions

Garden Impressions, de grootste tuinmeubelproducent binnen de Benelux, biedt een zeer uitgebreid assortiment tuinmeubelen vervaardigd uit diverse materialen, namelijk;
  • aluminium tuinmeubelen;
  • rotan vlechtwerk tuinmeubelen;
  • texfiber tuinmeubelen;
  • teakhouten tuinmeubelen;
  • hardhouten tuinmeubelen;
  • kunststof tuinmeubelen.
  • parasols, tuinmarkiezen, tenten, paviljoens

roesink-springende kinderen-02

Buitenspeelgoed Fa. Roesink te Lettele

Het mooiste buitenspeelgoed voor de beste prijs.

U zoekt buitenspeelgoed zoals een trampoline, schommel, glijbaan, skelter, speelhuisje of speeltoestel. Zij hebben het allemaal. In Lettele (bij Deventer) hebben zij veel modellen klaarstaan van bijvoorbeeld trampolines, schommels, glijbanen, skelters en speelhuisjes.