!
!
Tuinmeubelen-aanbieding-opruiming-sale-shoowroomset-uitverkoop
Tuinmeubelen-aanbieding-opruiming-sale-shoowroomset-uitverkoop

Tuinmeubelen Aanbieding Opruiming Outlet Sale

Tuinmeubelen Opruiming-Aanbieding-Outlet-Sale-Uitverkoop

Aanbieding Outlet Uitverkoop Sale van Tuinmeubelen Tuinmeubels en nog veel meer voor het Buitenleven. Hier bieden wij u vele tuinmeubel aanbiedingen van onze collectie uit onze showroom. U vindt hier ook outlet aanbiedingen van tuinmeubelen.

Tuinmeubelen Outlet-Aanbieding-Opruiming-Sale-Uitverkoop

Kom ook gerust een kijkje nemen aan de Holtmark 2a te Harfsen Gld. Hier kunt u de vele aanbiedingen, van onze tuinmeubelen en overige buitenleven producten, zien en/of voelen. Onze aanbiedingen zijn zoals aangegven verdeeld in een gewone aanbieding, een uitverkoop aanbieding en een outlet aanbieding. Bekijk hieronder de huidige aanbiedingen.

Loungeset Londen SVG
!

Loungeset Londen SVG Zwart Creme

Showroomset
Loungeset Londen is een 3-delige loungebank van zwart vlechtwerk met cremerkleur kussens en een tafel van 90x90cm zonder glasplaat. Merk is SVG
!

tuinmeubelen opruiming aanbieding loungeset Lodge charcoal - 4seasons

showroomset
Loungeset Lodge is een 3-delige loungeset van 4Seasons. Het vlechtwerk van deze loungeset is een ronde draad en een brede platte draad in de kleur Charcoal. Deze loungeset heeft antraciete kussens.
!

tuinmeubelen opruiming aanbieding loungeset Atlanta borek

showroomset
Loungeset Atlanta is een hoogwaardige 4-delige loungeset van Borek. Het vlechtwerk is in de kleur Carara Wit en de kussens zijn hoogwaardige Sunbrella kussens in de kleur ecru