!
!
sfeerhaard-bio-ethanol-milano-02
sfeerhaard-bio-ethanol-milano-02
Een Sfeerhaard is een haard waarbij de sfeer vaak belangrijker is als de warmte. Een sfeerhaard heeft vaak ook geen afvoerkanaal. Ze worden vaak gevoed door of elektriciteit of bio ethanol. Wij bieden u hier sfeerhaarden aan die gevoed worden door bio ethanol. De verbranding van deze reukloze vloeistof brengt warmte en sfeer op uw terras. Zij zijn dan ook op elke willekeurige plek buiten te gebruiken zonder dat u er een bepaalde aansluiting voor nodig heeft.

Bio ethanol sfeerhaard is een reukloze sfeerhaard

Bio Ethanol sfeerhaarden; Hier vindt u de schitterende collectie sfeerhaarden van onder andere Ruby Fires. Dit jaar ook meerdere malen gezien bij "Robs grote tuinverbouwing" op de televisie. De sfeerhaarden van Ruby Fires branden op bio ethanol en zijn voorzien van een keramische steen. Deze keramische steen zuigt zich vol met bio ethanol. Het is een zuinig systeem omdat als het ware alleen de verdamping van de bio ethanol brand. Met een liter bio ethanol doe je ongeveer 3 รก 4 uur. Deze vloeistof is reukloos dus geen nare geuren. De sfeerhaarden zijn dan ook binnen en buiten te gebruiken.

Sfeerhaard Tonno
!

Sfeerhaard Tonno

Uitverkocht
Bio-ethanol sfeerhaard
sfeerhaard bio-ethanol enna
!

Sfeerhaard Enna

Nu sterk afgeprijsd

Sfeerhaard Enna is de eerste open tafelhaard met keramische brander en is uitgevoerd met blank veiligheidsglas en heeft een brandduur van ongeveer 4,5 uur op 1 liter LEF. Hiermee is de Enna het veilige alternatief voor de bestaande tafelbranders met
open containers.

Afmetingen: 240x240mm (BxD)

sfeerhaard bio-ethanol cuneo
!

Sfeerhaard Cuneo

Nu sterk afgeprijsd

Binnen- en buitenmodel Cuneo is uitgevoerd inclusief Ruby Fires Keramische Brander RVS welke brandt op biobrandstof. Deze is leverbaar in betonlook grijs (een mix van gemalen steen en kunststof, hierdoor blijft het gewicht handzaam).

Afmetingen: 100 x 530 x 260 mm (HxBxD)

sfeerhaard bio-ethanol salerno
!

Sfeerhaard Salerno

Nu sterk afgeprijsd

Sfeerhaard Salerno is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

sfeerhaard bio-ethanol treviso
!

Sfeerhaard Treviso

Nu sterk afgeprijsd

Sfeerhaard Treviso is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

sfeerhaard bio-ethanol livorno
!

Sfeerhaard (-tafel) Livorno

Nu sterk afgeprijsd

Sfeerhaard Livorno is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

sfeerhaard bio-ethanol milano
!

Sfeerhaard Milano

Nu sterk afgeprijsd

Sfeerhaard Milano is een sfeerhaard die brand op Bio Ethanol met een draaibaar bovengedeelte.

sfeerhaard bio-ethanol cilo
!

Sfeerhaard Cilo

Uitverkocht

Sfeerhaard Cilo is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze zwart metalen sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.

sfeerhaard bio-ethanol nuoro
!

Sfeerhaard Nuoro

Nu sterk afgeprijsd

Sfeerhaard Nuono is een sfeerhaard van Ruby Fires welke brandt op bio ethanol. Deze sfeerhaard heeft een RVS brander met een keramische steen.