!
!
steigerhouten loungesets
steigerhouten loungeset

Steigerhouten Loungeset

Steigerhouten Loungeset op maat

Steigerhouten loungesets in diverse uitvoeringen. Bij Stegeman Luxe Outdoor bepaalt u zelf hoe uw steigerhouten loungeset er uit moet komen te zien. U bepaalt zelf de diepte van uw steigerhouten loungeset, maar ook de schuinte van de rugleuning van uw steigerhouten loungeset.

Kom gerust proefzitten op een steigerhouten loungeset in onze showroom.

Steigerhouten loungeset met ook kussens voor u op maat gemaakt.

 

Steigerhouten Loungeset; Hier vindt u een overzicht van onze steigerhouten loungesets. Deze steigerhouten loungesets worden zoals hierboven al aangeven voor u op maat gemaakt met als optie tuinkussens voor uw steigerhouten loungeset ook in uw eigen stijl en kleur. Wij kunnen u de vele opties laten zien, maar wat nog belangrijker is; ook laten voelen. U ervaart zelf of een bepaald kussen voor uw steigerhouten loungeset het kussen is wat u het beste bevalt.

Steigerhouten tuinmeubelen Loungebank Aalborg
!

Steigerhouten loungebank Aalborg

Nu sterk afgeprijsd

Steigerhouten Loungebank Aalborg is een moderne steigerhouten loungebank (hoekbank) die in elke gewenste maat verkrijgbaar is. Klik hieronder voor een indicatie van de meer- en minderprijzen bij enkele overige afmetingen. Bent u op zoek naar een andere maat, neem dan contact met ons op.

Steigerhouten tuinmeubelen Loungebank Esjberg
!

Steigerhouten loungebank Esjberg

Nu sterk afgeprijsd

Steigerhouten Loungebank Esjberg is een steigerhouten loungebank (hoekbank). De bank is in elke gewenste maat verkrijgbaar. Klik hieronder voor  een indicatie van de meer- en minderprijzen bij enkele overige afmetingen. Bent u op zoek naar een andere maat, neem dan contact met ons op.

steigerhouten loungeset loungebank svendborg-01
!

Steigerhouten Loungebank Svendborg

Nu sterk afgeprijsd

Steigerhouten lounge diningbank Svendborg is een moderne steigerhouten lounge diningbank (hoekbank) met een verhoogde zit en een verhoogde rugleuning.