!
!

Vlechtwerk Loungeset

Vindt uw perfecte loungeset in onze showroom

Vlechtwerk Loungeset in diverse uitvoeringen. Lekker loungen in uw gewenste loungeset met loungekussens. Er zijn vele soorten vlechtwerk loungesets te verkrijgen en sommige ook nog in meerdere uitvoeringen qua vlechtwerk en/of qua kleur.

Laat uw perfecte loungeset ontwerpen in onze showroom

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe loungeset, dan kunt u ook de hulp van Stegeman Luxe Outdoor inzetten voor een maatwerk oplossing. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van tuinmeubelen en ook 10 jaar bouwervaring kunnen wij u op alle vlakken van ontwerp tot realisatie van uw loungeset helpen. U bent als klant bij onze speciaalzaak altijd koning. Geen wonder dat wij al 3 jaar op rij zijn uitgeroepen tot 5-sterrenspecialist door WonenWonen.nl.

Loungeset: Zoek hier uw gewenste loungeset van vlechtwerk. Een vlechtwerk loungeset is vaak gemaakt van een alluminium frame met daarom heen duurzaam kunststof vlechtwerk. Deze loungesets gaan bij normaal gebruik vaak vele jaren mee. Vlechtwerk loungesets zijn licht en dus ook makkelijk te verplaatsen.

loungeset granada new kubu sand garden impressions
!

Loungeset Granada New Kubu Garden Impressions

Nu sterk afgeprijsd
4-Delige loungeset met 8mm plat vlechtwerk in de kleur New Kubu met zandkleurige kussens. Een bijpassende Loungestoel is optioneel. 2 Jaar Garantie
loungeset sagrada earl grey garden impressions silverbird
!

Loungeset Sagrada Earl Grey Garden Impressions

Nu sterk afgeprijsd
4-Delige loungeset met halfrond vlechtwerk in de kleur Earl Grey met antraciete kussens. Loungestoel en tussenstuk zijn optioneel. 2 Jaar Garantie
Loungeset Gran Canaria Roca
!

Loungeset Gran Canaria Caramel Taste 4Seasons

Nu sterk afgeprijsd
4-Delige loungeset van rond vlechtwerk in de kleur Caramel/ Grey Venao. 5 Jaar Garantie. Merk is Taste by 4Seasons