!
!
tuinset
tuinset

Tuinset

Kies hier uw Tuinset

Stegeman Luxe Outdoor heeft vast de juiste tuinset voor uw tuin! Bekijk ons brede aanbod in mogelijkheden voor uw tuinsets. Met een passende tuinset is het mogelijk van uw tuin te genieten op meubilair dat voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Stegeman Luxe Outdoor koopt u een hoogwaardige kwaliteit tuinset die eventueel helemaal op maat is gemaakt. Ook voor andere sfeervolle buitenleven artikelen zoals een parasol, buitenkeuken en tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Onze nieuwe showroom ligt in Harfsen, Gelderland. Aarzel daarom niet om ons een bezoekje te brengen. Natuurlijk kunt u ons aanbod ook op onze website bekijken!

Uw tuinset - ook maatwerk oplossingen


Vindt uw perfecte tuinset in onze showroom. Wanneer u er zeker van wilt  zijn dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe set voor in de tuin, kunt u de hulp van Stegeman Luxe Outdoor inzetten voor een maatwerk oplossing. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van tuinmeubelen en 10 jaar bouwervaring kunnen wij u op alle vlakken van ontwerp tot realisatie van uw tuinset helpen. U bent als klant bij onze speciaalzaak altijd koning. Geen wonder dat wij al 4 jaar op rij zijn uitgeroepen tot 5-sterrenspecialist door WonenWonen.nl. Bovendien heeft Boretti ons als Boretti Preferred Outdoor Kitchen Dealer uitgekozen.

!

diningset-bora-rio-140-nardi

Vroegkoopkorting
Nardi Dingingset tuinset bestaande uit een kunststof Rio uitschuiftafel van 140/210x85cm.met 4 witte Bora diningstoelen.
!

diningset-altura-curve-spraystone-160-kettler-4

Vroegkoopkorting
Kettler Diningset  bestaande uit een spraystone tafel met afgeschuinde hoeken (kindvriendelijk) van 160x95cm met daarbij 4 degelijke verstelbare Altura Curve stoelen.
diningset-cordoba-new-kubu-100-teak
!

diningset-cordoba-new-kubu-100-teak

Vroegkoopkorting
Dit is een diningset tuinset van een robuuste teaktafel van 100x100cm van gerecycled teak met 4 luxe comfortabeke Cordoba diningstoelen in de kleur new kubu met zandkleurige kussenc
!

diningset-alcorcon-teak-130-teak

Vroegkoopkorting
Diningset bestaande uit een ronde robuuste Teaktafel van ø130cm met 4 4 hoogwaardige vlechtwerk Alcorcon diningstoelen in de kleur Kubu met antraciete kussens
!

diningset-rieti-cloudy-grey-teak-130

Vroegkoopkorting

Moderne eigentijdse diningset tuinset van een Lena teaktafel ø130cm met aluminium poten gecombineerd met 4 prachtige Rieti vlechtwerk diningstoelen in de kleur cloudy grey met antraciete zit- en rugkussens.

!

diningset-badajoz-badalona-180-4-taste-4seasons

Vroegkoopkorting
Diningset/tuinset bestaande uit een Teaktafel Badalona van 180x95cm met 4 hoogwaardige verstelbare vlechtwerk stoelen Badajoz in de kleur Elzas met Taupe kussens.
!

diningset-alcorcon-caserta-240-taste-4seasons

Vroegkoopkorting
diningset-lisboa-badalona-teak-160-4seasons
!

diningset-lisboa-badalona-teak-160-4seasons

Vroegkoopkorting

Prachtige diningset van 4Seasons bestaande uit een grote Badalona Teaktafel van rond 160cm met 6 geweldige Lisboa Vlechtwerk stoelen van 3mm Polyloom Ice vlechtwerk met teakhouten onderstel en All Weather kussens.

diningset-indigo-lena-rock-teak-240-4seasons
!

diningset-indigo-lena-rock-teak-240-4seasons

Vroegkoopkorting
Deze diningset is een hoogwaardige tuinset van een prachtige Teaktafel Lena met aluminium poten van 250x100cm met comfortabele vlechtwerk diningstoelen Indigo van 4Seasons in de kleur Rock met grijze kussens.