!
!
tuinset
tuinset

Tuinset

Kies hier uw Tuinset

Stegeman Luxe Outdoor heeft vast de juiste tuinset voor uw tuin! Bekijk ons brede aanbod in mogelijkheden voor uw tuinsets. Met een passende tuinset is het mogelijk van uw tuin te genieten op meubilair dat voldoet aan uw wensen en eisen. Bij Stegeman Luxe Outdoor koopt u een hoogwaardige kwaliteit tuinset die eventueel helemaal op maat is gemaakt. Ook voor andere sfeervolle buitenleven artikelen zoals een parasol, buitenkeuken en tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Onze nieuwe showroom ligt in Harfsen, Gelderland. Aarzel daarom niet om ons een bezoekje te brengen. Natuurlijk kunt u ons aanbod ook op onze website bekijken!

Uw tuinset - ook maatwerk oplossingen


Vindt uw perfecte tuinset in onze showroom. Wanneer u er zeker van wilt  zijn dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe set voor in de tuin, kunt u de hulp van Stegeman Luxe Outdoor inzetten voor een maatwerk oplossing. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van tuinmeubelen en 10 jaar bouwervaring kunnen wij u op alle vlakken van ontwerp tot realisatie van uw tuinset helpen. U bent als klant bij onze speciaalzaak altijd koning. Geen wonder dat wij al 4 jaar op rij zijn uitgeroepen tot 5-sterrenspecialist door WonenWonen.nl. Bovendien heeft Boretti ons als Boretti Preferred Outdoor Kitchen Dealer uitgekozen.

Diningsets-dinersets-vlechtwerk
!

Vlechtwerk Tuinset

Nu vele Aanbiedingen

Tuinsets van tafels en vlechtwerk stoelen. U kunt echter bij ons ook zelf uw eigen tuinset (diningset) samenstellen.

Tuinmeubelen - Tuinsets -Textilene Diningsets
!

Textilene Tuinset

Nu vele Aanbiedingen

Tuinset van tafel en textileen stoelen. Deze stoelen zijn voorzien van een textilene bekleding. U kunt echter bij ons ook zelf uw eigen tuinset (diningset) samenstellen.

Tuinmeubelen-Diningsets van texfiber tuinstoelen met een tafel
!

Texfiber Tuinset

Nu vele Aanbiedingen

Diningsets van tafels en texfiber tuinstoelen. U kunt echter bij ons ook zelf uw eigen tuinset (diningset) samenstellen.